Badkamer installeren in Emmen

Wilt u een inloopdouche maken? Of wilt u een nieuw bad plaatsen? Dan bent u op zoek naar een ervaren badkamer installateur. In de regio Emmen is de door ons aangedragen professional uw aangewezen specialist. Van aanleg tot reparatie en renovatie: wij verzorgen het voor u.

Mogelijkheden op het gebied van renovatie

Misschien denkt u bij een badkamer installateur al snel aan het plaatsen van een compleet nieuwe badkamer. Daarmee kunnen we u ook zeker van dienst zijn! Maar daarnaast kunt u ook voor renovatie bij ons terecht. We vervangen de badkamer dan niet volledig, maar knappen de ruimte op zodat deze er weer als nieuw uitziet. We kunnen bijvoorbeeld een nieuwe douchebak plaatsen, de schrootjes verwijderen of de wastafel vervangen. Meer weten over alle opties? Vraag ons er gerust naar, dan vertellen we u meer!

Snelle service bij lekkage of verstopping

Heeft u een probleem met uw sanitair? Bijvoorbeeld een lekkage van uw bad of douche, of zit de afvoer van uw wasbak verstopt? Onze loodgieter kan u hierbij helpen. Met lekkage of andere problemen aan uw sanitair wilt u natuurlijk niet te lang blijven zitten. Bel bij acute overlast meteen naar 0800 255 3733. We sturen vervolgens zo gauw mogelijk een vakman naar u toe die ervoor zorgt dat u weer optimaal van uw badkamer kunt genieten. Aarzel dus niet en neem in Emmen en omstreken contact met ons op!