Uw installateur in Emmen

Wilt u een CV leiding laten aansluiten? Zoekt u een vakman die uw droombadkamer kan plaatsen? Of moet uw gasleiding worden verlegd? Daarvoor kunt u het best aankloppen bij een installatiebedrijf. In Emmen en omgeving doet u dan een beroep op de door ons aangedragen professional. Wij nemen uitgebreid de tijd voor onze klanten en komen zo altijd tot het gewenste resultaat. We hebben veel kennis en kunde in huis. We voorzien u met veel plezier van passend advies!

Werkzaamheden van een installateur

Een installateur is een echte allround vakman. Van leidingwerk leggen tot een toilet repareren tot werkzaamheden aan de centrale verwarming: het behoort allemaal tot ons takenpakket. Aarzel daarom ook niet om ons te vragen wat wij voor u kunnen betekenen. In veel gevallen kunnen wij u perfect van dienst zijn!

Meer weten?

Heeft u een klus waarvoor u een installateur zoekt? Of zoekt u advies van een professional? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Daarvoor kunt u ons contactformulier invullen. Heeft uw opdracht haast, of heeft u liever meteen persoonlijk contact? Bel ons dan op het telefoonnummer 0800 255 3733. We maken een afspraak om de situatie bij u thuis te bekijken en vervolgens aan de slag te gaan.