Toilet plaatsen in Emmen

Uw wc loopt door? U vermoedt een lek bij uw toilet te hebben? Of u wilt uw wc pot vervangen? Voor al uw werkzaamheden op het gebied van reparatie, vervanging en toilet renovatie kunt u in de regio Emmen terecht bij loodgieter de door ons aangedragen professional. Voor dringende problemen kunt u gebruikmaken van onze spoedservice: als u ons belt op het nummer 0800 255 3733 komen we zo gauw we kunnen naar u toe. Daarnaast kunt u ons tevens inschakelen voor de aanleg van toiletten. We vertellen u op deze pagina graag meer over de mogelijkheden.

Staand of hangend toilet plaatsen

Van oudsher wordt in Nederland het vaakst een staande wc geïnstalleerd. Daarmee kiest u voor robuuste kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast kunt u ook de hangende variant laten plaatsen. Deze laat de ruimte niet alleen groter lijken, maar is ook eenvoudig van alle kanten schoon te houden. Vaak is het toilet een kleine ruimte. Heeft u nog plek over? Dan kunt u een urinoir overwegen. Niet alleen is dit bijzonder hygiënisch; het zorgt ook voor waterbesparing.

Vraagt u zich af welk type toilet het best bij uw woonsituatie past? Neem dan gerust eens contact met ons op, we geven u met plezier advies! In Emmen en omgeving staan wij voor u paraat.